Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 30 maart 2018

Lars Hoedemaker raadslid in Coevorden

Op dinsdag 27 maart kwam de oude gemeenteraad van Coevorden voor het laatst bij elkaar. Maar liefst 16 raadsleden namen afscheid waaronder ook Janny IJpma en Arnoud de Vos. Door de teleurstellende verkiezingsuitslag keren zij niet terug in de raad. Hun plaats wordt ingenomen door Lars Hoedemaker die alleen de komende vier jaar het opbouwende en kritisch geluid van D66 zal gaan laten horen in de raad. Uiteraard actief ondersteund door de steunfractie.

Donderdag 29 maart is de nieuwe raad geïnstalleerd en waren we getuige van het eerste optreden van Lars. In een korte beschouwing op de verkiezingen plaatste Lars een kritische noot bij de wijze waarop met elkaar wordt omgegaan tijdens de campagne. En ook over de verkiezingsborden met geplakte posters was Lars niet te spreken. Een motie om gebruik te maken van voorgedrukte borden is in de maak.

Wij wensen Lars veel succes de komende vier jaar!